Jürgen Vanhoof
Aalst – BE


info@jurgenvanhoof.be

Als de avondzon langzaam ondergaat en de wereld in een zacht gloeiend licht hult, dan dwalen mijn gedachten af naar mijn liefde voor zoveel mooie dingen in het leven. Naast mijn passie voor fotografie, omhels ik met genoegen de diepe robijnrode tinten van een goede rode wijn, de verleidelijke geur van verse maatjes en de tijdloze verhalen van Vlaamse klassiekers. Duvel bier, met zijn bruisende karakter, brengt een vleugje vreugde in elke ontmoeting.

Muziek, een universele taal, omringt me in al haar klanken en tonen. Het is de metgezel van mijn ziel, waarbij ik verdwaal in emoties en herinneringen. Lange wandelingen in de natuur, mijn voeten die de aarde aanraken, laten me de sereniteit van het moment ervaren. In bruine cafés, omgeven door het gezellige rumoer, deel ik lach en verhalen met vrienden, terwijl we de tijd vergeten en genieten van de warmte van het samenzijn.

Deze mijmering omhelst mijn liefde voor het leven, een symfonie van genoegens die mijn hart vervullen. Elk element voegt een kleur toe aan het prachtige schilderij van mijn bestaan, en ik koester deze schatten die de ziel voeden en verrijken.

FB.IN.